[GAFE突擊] Cafe Corridor

今日兩位小編杏仁同埋Win黎到銅鑼灣既Cafe Corridor,現場為大家報道。cafe corridor好容易搵, 係銅記時代廣場對面!!
Image

小編點左ICE AMERICANO…
Image

><小編有啲失望呀,黎咁多次,次次杯Americano都可以唔同味既?  大家黎試,就飲番安全D既咖啡啦!!Image

雖然今次有點遜色,但日日都好多人黎捧場嫁!!點一杯咖啡睇本書就可以坐成日啦, 生活寫意~

Image

一眼望去就見到;)周六好多人室內full, 小編們走入去推門到露天雅室坐…牆上壁畫幾靚^^正如corridor一樣店面細細擠擠, 反而覺得好warm~

Image

其實Cafe Corridor 係幾舒服既,係銅鑼灣呢個咁忙碌既地方,一個細細地既避難所。lol 行開銅鑼灣想hea下可以黎呢度嘆杯咖啡。

廣告

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s