[周六咖啡室]牧羊少年咖啡•茶•酒館(太一)

相信好多人都估到小編第一站帶大家去邊度,無錯!!牧羊少年咖啡!! 今日小編杏仁帶大家黎到以旅行做特色既牧羊少年,感受各國風情,好似一次過去咗咁多個國家咁,鍾意去旅行既朋友一定要黎試下。 先講食品同飲品,有好多款色揀,以all day breakfast最出名,好適合一大班人去re-u。不過咖啡黎講,杏仁就覺得有啲可惜,牧羊少年無自家既blend去突顯佢地既風格。 牧羊少年6點開始會dim燈,有杏仁最鍾意既酒精(笑),因為呢間太子分店以<不夜太子>做主題,開到2點,所以夜晚會有好多人黎當bar咁坐。有時仲會有live music 同埋 <自遊講座>,可以係度聽下歌,同埋聽下嘉賓分享下去旅行既點滴。 如果要挑剔的話,杏仁覺得牧羊少年以咖啡店黎講算係好嘈,想一個人坐低靜靜地睇書既話,會有少少難度。不過如果係三五知己去玩,牧羊少年係唔錯既。   太子分店: 九龍太子白楊街27-29號嘉安大廈地下1號舖 (近警察俱樂部,太子地鐵站 A出口)   大家試完牧羊少年既話,可以係下面留言,分享下你既睇法。同埋要期待我地介紹下一

998362_641464669234892_1021771042_n間咖啡店呀。 We are your local coffee tourguides!!

廣告

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s